KOCAELİ / İZMİT - Yenimahalle Ortaokulu

Şbt

8.sınıf öğrencilerimizi LGS'ye motive etmek ve liseleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla İzmit'te bulunan Uluğbey Anadolu Lisesi ve Cahit Elginkan Anadolu Lisesine gezi gerçekleştirdik.

Bu gezimizin gerçekleşmesine öncülük eden öğretmenlerimize okulumuza karşı misafirpervelik gösteren Cahit Elginkan Anadolu Lisesi ve Uluğbey Anadolu Lisesi idari ve öğretmen kadrosuna teşekkürü borç biliriz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PANO ÇALIŞMASI

Şbt

8.SINIFLARIMIZLA LGS HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA DENEME SINAVI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Haz

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN YOLU, BAHTI AÇIK OLSUN. HERŞEYİN GÖNLÜLERİNCE  OLMASI  DİLEĞİ İLE BUNDAN  SONRAKİ HAYATLA-            RINDA SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU YILLAR DİLİYORUZ.

Mrt

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KOCAELİ VE TÜM YURTTA TÖRENLERLE KUTLANDI. ÖĞRENCİLERİMİZİN  HAZIRLADIĞI  PROGRAM  İLE  VEFAKAR  VE  FEDAKAR ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ BİR DİZİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI. KUTLAMA PROGRAMINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.